Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors recorda que a partir del dilluns l’ ORA es gratuïta

La Unió de Consumidors recorda que a partir del dilluns l’ ORA es gratuïta

La Unió de Consumidors de València recorda als ciutadans que a partir del dilluns 12 el Servei d’Estacionament Regulat amb Limitació Horària queda suspès en tota la ciutat de València, tal com queda recollit en el punt 8 del Bando de Falles de 2018.

Dins del procés de participació que tenen representants de veïns i consumidors en l’elaboració del Bàndol Faller, la Unió de Consumidors de València va sol·licitar a l’Ajuntament de València que des del moment que es procedisca al tall de carrers per la instal·lació de carpes o inici de la planta de falles, deixe de funcionar l’ORA (Ordenança Reguladora d’Aparcament) amb l’objectiu de facilitar l’aparcament tant de veïns i d’aquesta manera conciliar la vida laboral amb els preparatius de les Falles.

En opinió de Vicente Inglada, secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, “l’avançament del període de suspensió al dia dilluns dia 12 a les 9,00 hores i efectiu des del dissabte dia 10 a les 20,00 hores, facilitara als ciutadans l’estacionament dels seus vehicles i reduirà les possibles molèsties que els corts de carrers i instal·lació de carpes, puguen ocasionar-los”.

Cada any a principis de març la circulació i l’estacionament pels carrers de la ciutat comencen a patir corts complicant als conductors i ciutadans l’aparcament. Aquesta situació no se centra només als dies propis de la festa, sinó que s’estén a diversos dies abans, per la qual cosa aquesta mesura d’ampliació de la supressió de l’ORA permetrà al ciutadà poder estacionar el seu vehicle en la zona blava gratuïtament.

La Unió de Consumidors de València recomana als ciutadans que durant aquests dies utilitzen el transport públic, i en el cas que utilitzen el seu vehicle per a accedir a la ciutat que utilitzen els aparcaments dissuasoris per a tal efecte. Finalment, Inglada reconeix l’esforç de coordinació entre Policia, Mobilitat i Festes per a aconseguir aquest tipus de mesures positives per a la ciutadania en aquests dies festius.

Compartir amb: