Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciConsum participatiu, consum reivindicatiu

Consum participatiu, consum reivindicatiu

La participació ciutadana ha contribuït de manera fonamental a les transformacions produïdes en la societat en les últimes dècades.

És una eina necessària per a donar a conéixer l’opinió de la ciutadania. Per això, l’associacionisme i la transformació social, així com el paper que compleixen les organitzacions com a representants de l’opinió de la ciutadania en temes diversos. És important dedicar un temps i espai a la formació i reflexió sobre la capacitat de la participació social i de l’associacionisme per a ser eina útil per a transformar i millorar la nostra societat.

Des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, hem treballat per a conéixer l’opinió de les persones consumidores. Per a això, també en aquest 2023, estem realitzant diverses enquestes per a conéixer la vostra opinió com a persones consumidores i defensar els vostres drets en matèria de consum. Abordem temes com les comunions, els préstecs hipotecaris i participació i associacionisme.

En aquest espai habilitat, publiquem de manera habitual noves enquestes per a conéixer de primera mà l’opinió de les persones consumidores i oferir informació als dubtes plantejats.

Enquestes 2023

Enquestes 2022

Enquestes 2021