Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciResponsabilitat social corporativa

Moure el món és la nostra responsabilitat

Compromesos amb la Responsabilitat Social Corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa és un concepte en continu desenvolupament que va canviant amb el temps i que en aquests moments ha d’estar molt alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’ONU.

La RSC serveix per a minorar els impactes negatius que l’activitat de les empreses generen i afecta les pràctiques de treball, la protecció de la salut, qüestions mediambientals, lluita contra el frau i la corrupció i els drets humans.

Sens dubte, perquè la Responsabilitat Social Corporativa siga assumida i implementada per les empreses, incentivada pels governs i demandada per la societat, és important exercir una tasca de conscienciació sobre la importància de construir un món més just, acció que promovem des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Més informació
WEBINAR

Englobat dins d’aquesta campanya, el pròxim 18 d’octubre tindrà lloc, a través de ZOOM, la taula redona La Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit del consum en la Comunitat Valenciana, on participaran les empreses Dulcesol, Balearia, Global Omnium i Caixa Popular.

Inscripcions en: info@uniodeconsumidors.org