Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciAccionsJo estalvie aigua, i tu?

CONSUM RESPONSABLE DE L'AIGUA

L’aigua és un element essencial per a la vida en el nostre planeta. És un recurs que s’esgota any rere any i sense el qual no podem viure.

És responsabilitat de tots cuidar-la cada dia per a evitar que s’acabe.

Des que ens alcem fins que ens fiquem al llit necessitem l’aigua. Ens raspallem les dents, ens dutxem, la utilitzem per a beure i per a cuinar, per a regar els camps. L’aigua és essencial en el nostre dia a dia i d’ella depèn la nostra qualitat de vida i la salut del nostre planeta. 

En molts d’aquests actes realitzem un ús incorrecte de l’aigua, malgastant una gran quantitat de litres d’aquest ben tan preuat. Encara que la societat cada vegada està més conscienciada amb la importància de l’aigua, encara queda molt camí per recórrer per a evitar d’aquesta manera un problema major per l’absència d’aigua. 

Des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana creiem que en la informació i la conscienciació està la clau per a aconseguir un consum responsable de l’aigua. Nosaltres estalviem aigua. I tu?

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Si tens qualsevol dubte que vols que et resolguem sobre l’ús responsable de l’aigua, pots fer-ho a través del següent formulari de contacte.

Et respondrem al més prompte possible.