Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciAccionsVulcan. Resol el misteri de l’illa

Vulcan. Resol el misteri de l'illa

Un mail sospitós inicia un trepidant viatge de quatre personatges cap a una illa que sembla abandonada, on un volcà escup tota mena de runes, deixalles i pertinences.
Aconseguiran aquests turistes ocasionals esbrinar l’origen d’aquest maleït flux?

Amb aquest joc convidem a xiquets i xiquetes grans i menudes (a partir de 6 anys) a endinsar-se en un món fantàstic ple d’analogies per crear consciència i reflexió al voltant del consum responsable. Dins podran trobar experiències amb: els sabers populars i científics, els hàbits de consum, receptes curioses, usos alternatius als fems, jocs inimaginables, consumidores zombis perdudes o consells d’aprofitament i respecte de la terra.

L’objectiu d’aquest joc és divertir-se endinsant-se en un món fantàstic ambientat en una illa que pretén tindre múltiples paral•lelismes amb la terra que habitem. Els jugadors i jugadores vivenciaran a través de l’experiència lúdica els diferents sabers i aspectes circumdants del consumisme actual, amb referències al nostre passat i present social i natural, generant una visió crítica, burleta i fins i tot en ocasions portada a l’absurd.

Qui s’atrevisca a viatjar a l’illa haurà d’estar dipost a fer-se preguntes, a investigar, a criticar, a revisar els seus hàbits de consum, a imaginar noves vides dels objectes, a traslladar-se en l’espai i el temps, a idear plats i jocs, o a sobreviure amb el que tingues.

Ah! Vulcan té un enigma que hauràs de resoldre, seràs capaç?