Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciObservatori de la participació

OBSERVATORI DE LA PARTICIPACIÓ

La participació ciutadana ha contribuït de manera fonamental a les transformacions produïdes en la societat en les últimes dècades.

És una eina necessària per a donar a conéixer l’opinió de la ciutadania. Per això, l’associacionisme i la transformació social, així com el paper que compleixen les organitzacions com a representants de l’opinió de la ciutadania en temes diversos. És important dedicar un temps i espai a la formació i reflexió sobre la capacitat de la participació social i de l’associacionisme per a ser eina útil per a transformar i millorar la nostra societat.

En aquesta línia, des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica posem en marxa un Observatori on es promou la participació de la ciutadania en matèria de consum, facilitant i recollint dades per a realitzar enquestes de temes relacionats amb els drets de les persones consumidores.

Pots deixar-nos en el formulari els temes en els quals t’agradaria que promocionem la participació ciutadana mitjançant la realització d’enquestes.

Com pots participar?

FORMULARI
    [cf7ic]