Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciObservatori de la participació

OBSERVATORI DE LA PARTICIPACIÓ

La participació ciutadana ha contribuït de manera fonamental a les transformacions produïdes en la societat en les últimes dècades.

És una eina necessària per a donar a conéixer l’opinió de la ciutadania. Per això, l’associacionisme i la transformació social, així com el paper que compleixen les organitzacions com a representants de l’opinió de la ciutadania en temes diversos. És important dedicar un temps i espai a la formació i reflexió sobre la capacitat de la participació social i de l’associacionisme per a ser eina útil per a transformar i millorar la nostra societat.

En aquesta línia, des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica posem en marxa un Observatori on es promou la participació de la ciutadania en matèria de consum, facilitant i recollint dades per a realitzar enquestes de temes relacionats amb els drets de les persones consumidores.

Pots deixar-nos en el formulari els temes en els quals t’agradaria que promocionem la participació ciutadana mitjançant la realització d’enquestes.

Com pots participar?

FORMULARI
    Please prove you are human by selecting the key.