Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciAccionsSeguretat Alimentaria: Cadena de fred

SEGURETAT ALIMENTARIA

No trenques la cadena del fred 

La cadena del fred és el sistema on s’inclouen tots els passos del procés de refrigeració o congelació dels aliments, que permet allargar el període de consum dels aliments peribles.

És important que la cadena de fred es complisca en tots els esclavons des de la producció on s’ha de comptar amb cambres o magatzems frigorífics fins al transport amb vehicles especials que asseguren una temperatura òptima en tot el recorregut i la compra i emmagatzematge pel consumidor.

Els supermercats i plataformes de distribució han de comptar amb tots els elements necessaris per a poder mantindre la qualitat i la seguretat dels aliments.

L’últim esclavó, el consumidor, també ha de posar especial atenció entre el temps que passa des de que introdueix l’aliment en el seu carret de la compra fins que arriba al frigorífic o congelador de casa.

DESCARREGAR

Formulari de consultes

Completa aquest qüestionari amb la teua consulta o dubte i et contestarem en la major brevetat possible. Gràcies per utilitzar aquest servei de la Unió de Consumidors en colaboración amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública