Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciExplica’ns

EXPLICA’NS

La participació ciutadana ha contribuït de manera fonamental a les transformacions produïdes en la societat en les últimes dècades.

És una eina necessària per a donar a conéixer l’opinió de la ciutadania. Per això, l’associacionisme i la transformació social, així com el paper que compleixen les organitzacions com a representants de l’opinió de la ciutadania en temes diversos. És important dedicar un temps i espai a la formació i reflexió sobre la capacitat de la participació social i de l’associacionisme per a ser eina útil per a transformar i millorar la nostra societat.

En aquesta línia, des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Presidència de la Generalitat Valenciana habilitem un espai en la nostra web perquè tota la ciutadania, associats i entitats socials puguen compartir tots els dubtes que tinguen en matèria de consum. En aquest espai també poden explicar-nos les seues experiències i opinions en la compra d’un bé o servei per a continuar defensant els drets de totes les persones consumidores.

FORMULARI