Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
Recomanacions per a un ús responsable de l'aigua

ÚS RESPONSABLE DE L'AIGUA

L’aigua és la base de la vida del nostre planeta i d’ella depén la nostra qualitat de vida i la salut dels nostres ecosistemes naturals. És impossible viure sense aigua.

Les persones encara no estem convençudes de que qualsevol gest que fem a diari pot afectar en gran manera a l’aigua. Accions tan quotidianes com deixar l’aixeta oberta mentres ens rentem les dents o prendre un bany en lloc d’una dutxa suposen un consum d’aigua de 12 a 20 litres per minut.

La societat cada vegada està més conscienciada de la cura que cal tindre amb l’aigua, però encara queda molt de treball per fer fins que les persones siguen conscients de que l’aigua és clau per a la nostra vida.

Des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana volem garantir el present i el futur de l’aigua del nostre planeta. És imprescindible conscienciar a la societat de la importància de cuidar l’aigua perquè no podem oblidar que l’aigua és un bé necessari per a tots i totes.

Resolem els teus dubtes

Si tens qualsevol dubte que vols que et resolguem sobre l’ús responsable de l’aigua, pots fer-ho a través del següent formulari de contacte.

Et respondrem al més prompte possible.