Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióCecilio Nieto, president de la UCCV es va reunir ahir amb Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell

Cecilio Nieto, president de la UCCV es va reunir ahir amb Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell

El president i el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Cecilio Nieto i Vicente Inglada es van reunir ahir amb la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.
Mónica Oltra ha destacat “la labor de sensibilització social” que realitzen les organitzacions de consumidors i usuaris.La vicepresidenta ha posat l’accent en el treball que realitza aquesta entitat, en col·laboració amb la Generalitat, quant a el “consum responsable; la responsabilitat social de les empreses i el sentiment comunitari dels efectes nocius que determinades maneres de consumir poden tenir”.

En aquest sentit, Oltra ha incidit que “el camp que abasta la defensa de les persones consumidores és molt ampli”, ja que engloba la compra de mercaderies, l’ús de serveis, el subministrament d’energies, etc. “Tot açò té a veure amb una manera d’entendre una societat on el consum determina els nivells de qualitat de vida”.

La vicepresidenta ha insistit que “des de l’Administració hem d’afavorir el compliment dels drets de les persones consumidores i usuàries, però també és important i imprescindible que hi haja associacions que facen una defensa activa d’aqueixos drets quan es vulneren”.

“Aquestes associacions contribueixen, a través de les reclamacions, dels seus serveis jurídics, de l’atenció que fan a la ciutadania, a defensar els seus drets com persones consumidores i usuàries”, ha assegurat.

Compartir amb: