Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciescovid19Consells per a mantenir la connectivitat durant l’estat d’alarma

Consells per a mantenir la connectivitat durant l’estat d’alarma

La Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals ha presentat unes recomanacions per a optimitzar l’ús de les xarxes de telecomunicacions per part de tots en un escenari de mesures de confinament i alta demanda de dades per a tasques de treball, ensenyament i entreteniment des de casa.

Els operadors de telecomunicacions han mostrat la seua més ferm compromís a l’hora realitzar els esforços necessaris per a garantir la connectivitat i la capacitat de les xarxes de telecomunicació i així s’ha subscrit mitjançant un acord amb el Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital. Amb aquests esforços i amb unes xarxes de telecomunicacions capdavanteres a nivell mundial, es compta amb la confiança de poder continuar atenent aquest increment de demanda.

Addicionalment, tots els ciutadans i famílies podem jugar un paper rellevant ajudant a gestionar els nostres equips connectats i el nostre consum de dades perquè les connexions d’altres famílies, negocis i activitats, especialment aquelles relacionades amb el nostre sistema de salut, puguen continuar funcionant a ple rendiment.

Ací s’ofereixen una sèrie de consells per a aconseguir-ho.

Compartir amb: