Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióEl Museu Digital dels Envasos, obres d’art que consciencien

El Museu Digital dels Envasos, obres d’art que consciencien

L’envàs és utilitzat des de fa milers d’anys per a transportar i emmagatzemar els nostres productes, aportant diversos beneficis, com garantir la seguretat alimentària dels aliments o traslladant informació sobre els productes als consumidors. Per a admirar la importància que té l’envàs en les nostres vides, n’hi ha prou amb tirar una mirada al passat, descobrint tots els seus avantatges i la seua adaptació als nostres gustos i necessitats, observant la seua evolució en cada etapa.

La Plataforma Envase i Societat presenta el Museu Digital de l’Envàs un espai en 3D que recrea una galeria d’art modern, en la qual es mostren els envasos que han marcat cada època. En aquest peculiar museu, podràs viatjar des dels inicis del segle XX fins a l’actualitat, endinsant-te en la història d’Espanya usant els envasos com a guies, ja que aquests han evolucionat amb la mateixa societat.
El Museu Digital de l’Envàs està estructurat com un espai virtual dividit per sales que presenten els envasos com si anaren vertaderes obres d’art. Cada sala correspon a una dècada diferent, podent consultar-se el context socioeconòmic espanyol d’aquesta època. Podem observar com el babyboom dels 60 va impulsar l’aparició del format familiar en els anys 70; o com, acompanyat d’una major conscienciació amb la situació mediambiental, s’han augmentat els envasos amb un disseny ecològic en els últims temps.

Aquest espai virtual, possible gràcies als associats de la Plataforma Envase i Societat i altres empreses que van cedir les imatges dels productes, naix amb l’objectiu de conscienciar al consumidor de la importància d’ho envases, recordant els seus beneficis que ens faciliten el dia a dia. La Plataforma Envase i Societat cerca posar en valor el cicle de vida de l’envàs i divulgar els avanços i innovacions en els seus dissenys..

No dubtes a visitar-ho en la seua pàgina web: www.envaseysociedad.org/museo/!

Compartir amb: