Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióJornada Desaprofitament Zero: obligacions i oportunitats de la nova llei de desaprofitament alimentari

Jornada Desaprofitament Zero: obligacions i oportunitats de la nova llei de desaprofitament alimentari

Jornada Desaprofitament Zero: obligacions i oportunitats de la nova llei de desaprofitament alimentari

En 2023 està prevista l’aprovació de la nova llei de prevenció de les pèrdues i el desaprofitament alimentari. Aquesta nova normativa,  la primera al nostre país sobre aquesta matèria, exigirà a totes les empreses de la cadena alimentària el desenvolupament d’un Pla de Prevenció de desaprofitament alimentari o la col·laboració amb organitzacions sense ànim de lucre o bancs d’aliments, entre altres mesures per a la minimització i l’aprofitament dels recursos. Aquests requeriments també suposaran una oportunitat per al upcycling i la reintroducció de subproductes en la cadena alimentària.

Davant aquest canvi legislatiu, AINIA organitza el pròxim 2 de febrer la «Jornada Desaprofitament zero: obligacions i oportunitats de la nova llei de desaprofitament alimentari», amb l’objectiu de facilitar a les organitzacions afectades l’adaptació als requeriments d’aquesta nova llei.

El secretari general de la Unió de Consumidors, Vicente Inglada, participarà en la taula redona: «el paper de la distribució, el canal HORECA i el consumidor» de 16h a 17h.

Més informació: https://formacion.ainia.es/curso/jornada-desperdicio-cero-obligaciones-oportunidades/

Compartir amb: