Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa indefensió del consumidor en l’actual sistema judicial: els contractes d’assegurança

La indefensió del consumidor en l’actual sistema judicial: els contractes d’assegurança

La indefensió del consumidor en l’actual sistema judicial: els contractes d’assegurança

El 20 de febrer de 2024 a les 12:00h a la Sala Auditori-Annex del Born Centre de Cultura i Memòria (Carrer Comercial, 5, Primer Pis, 08003, Barcelona). Enllaç al mapa.

El pròxim dia 20 de febrer a les 12:00h, la Unió de Consumidors de Catalunya-UCC i Consumeixes organitza un fòrum sobre la indefensió de les persones consumidores enfront de les assegurances.

Les persones consumidores i usuàries manifesten constantment la seva preocupació davant de les assegurances. Condicions contractuals abusives, manca de cobertures i transparència, desatenció del servei d’atenció al client, i un llarg etcètera que moltes vegades ens fa preguntar per què pagar la prima de l’assegurança.

El fòrum constarà de dues taules rodes on s’afrontarà des de diferents perspectives l’actualitat dels contractes d’assegurances de la mà de professionals de l’advocacia, de la medicina, dels tallers de reparacions, del peritatge, etc.

La primera taula ha de deure sobre l’abusivitat als contractes amb persones consumidores, mentre que la segona taula posarà sobre la taula l’abusivitat als contractes amb professionals i com aquesta acaba repercutint en la clientela.

La jornada es durà a terme a les 12:00h del dia 20 de febrer a la Sala Auditori Annex del Born Centre de Cultura i Memòria al Carrer Comercial, 5, Primera Planta, de Barcelona . També es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de ConsumES: https://www.youtube.com/@CONSUMES_ES/streams

 

Compartir amb: