Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa regulació dels habitatges turístics ens beneficia a tots i totes

La regulació dels habitatges turístics ens beneficia a tots i totes

Des de la Federació Espanyola d’Associacions d’Habitatges i Apartaments Turístics (FEVITUR) al costat de Turisme Comunitat Valenciana han posat en marxa una segona campanya per a fomentar la sensibilització contra l’intrusisme en l’oferta d’allotjament turístic i treballar de manera conjunta per un turisme responsable i sostenible en la Comunitat Valenciana.

L’any 2018, es va llançar una campanya sota el nom #BeLegalMyFriend amb la qual es pretenia fomentar el registre d’Habitatges Turístics (VUT) o Empreses Gestores (EGVT) en l’Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat Valenciana. El gran acolliment de la campanya, ha donat lloc enguany a una nova campanya sota el lema Wellcome, Welldone en la qual es reconeix el treball realitzat i es va un pas més enllà establint els fonaments per a un turisme sostenible que distribuïsca els beneficis socials de les activitats turístiques entre les comunitats locals. Amb aquesta campanya es mostra les necessitats de donar la benvinguda a la regulació de les VUT i de cercar punts en comú entre el sector i els diferents agents socials.

De la mateixa manera, treballar per un turisme que permeta la desestacionalitat de l’oferta turística, adaptant-se a les necessitats de cada client. Així mateix de FEVITUR, volen fomentar també la descentralització del turisme de les ciutats per a permetre descarregar a determinats barris.

La campanya recorrerà les diferents ciutats d’Espanya per a traslladar la idea d’un turisme responsable amb els ciutadans, l’economia i el medi ambient. Pots consultar el calendari en la seua pàgina web.

Més informació sobre la campanya en belegalmyfriend.com

Compartir amb: