Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa UCCV participa el 3 de juny en la jornada ‘La cadena agroalimentària Valenciana. Un sector essencial’

La UCCV participa el 3 de juny en la jornada ‘La cadena agroalimentària Valenciana. Un sector essencial’

La UCCV participa el 3 de juny en la jornada ‘La cadena agroalimentària Valenciana. Un sector essencial’

La Unió de Consumidors de la CV participarà el pròxim 3 de juny en la jornada ‘La cadena agroalimentària Valenciana. Un sector essencial’ organitzada pel Cercle Agroalimentari de la CV i Alicante Plaza. Més de 15 ponents participaran en les conferències des de les 9:30h a les 13:00h en el Centre de Negocis d’Alacant.

El nostre secretari, Vicente Inglada, formarà part de la taula redona ‘reptes del sector agroalimentari valencià’ a les 11:30h.

Entre els participants estan Enrique Choví Navarro, president del Cercle Agroalimentari, Manuel Lainez, director general de l’entitat, José Vicente Andreu, president de Asaja Alacant, Jesús Navarro, conseller delegat de Carmencita, Pedro Reig, director general de Asucova, Ricardo Abadía, director de l’Escola Politècnica Superior d’Orihuela-UMH, Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública, el doctor Antonio Escribano, Premi Nacional de Medicina Esportiva, Juan José Selles, vicepresident de CEV Alacant, o Roger Llanes, secretari autonòmic d’Agricultura.

Tots aquests participants prendran part en l’ampli programa de la jornada, amb ponències, diàlegs i taules redones, que seran obertes al públic fins a esgotar l’aforament prèvia inscripció emplenant el formulari al qual redirigeix aquest enllaç.

Us deixem el programa complet;

Compartir amb: