Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors aplaudeix l’actuació de la UDEF en el cas iDental

La Unió de Consumidors aplaudeix l’actuació de la UDEF en el cas iDental

La Unió de Consumidors aplaudeix l’actuació de la UDEF en el cas iDental

La Unió de Consumidors de València (UCV) considera molt important l’actuació duta a terme avui pels agents de la UDEF per ordre del Jutjat Central d’Instrucció núm. 5 de l’Audiència Nacional que instrueix les Diligències pel tancament de les Clíniques iDental, detenint als gestors de l’entramat de  iDental i que s’embarguen les propietats immobiliàries i productes financers.

Aquestes actuacions podran evitar que els detinguts creuen una nova xarxa de clíniques que tornen a provocar situacions similars a les quals han patit els afectats pel tancament de les Clíniques iDental, abonant tractaments no finalitzats i mercantilitzant o la salut dels pacients.

D’altra banda, l’embargament preventiu dels béns ajudarà al fet que puguen fer-se efectives les possibles indemnitzacions als afectats que puguen acordar-se en el procediment penal.

Cal recordar que, a més del procediment penal el Jutjat del Mercantil núm. 2 de Madrid està tramitant el concurs voluntari de creditors de Dental Global Managment S.L., empresa matriu de l’entramat empresarial de les Clíniques IDENTAL, en el qual els creditors tenen de termini fins al 17 d’octubre per a comunicar els seus crèdits.

Compartir amb: