Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa Unió de Consumidors atén més de 200 consultes relacionades amb seguretat alimentària i COVID

La Unió de Consumidors atén més de 200 consultes relacionades amb seguretat alimentària i COVID

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està duent a terme la campanya “La seguretat alimentària està a les teues mans”, amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar a les persones consumidores de la importància de manipular adequadament els aliments i mantenir la higiene d’aliments per a evitar contaminacions i preservar la qualitat de l’aliment.

Per a desenvolupar aquesta campanya s’han elaborat cartells i díptics informatius amb recomanacions i consells relacionats amb la manipulació, higiene, conservació dels aliments que estan a la disposició de les persones consumidores tant en la pàgina web www.uniondeconsumidores.org com en la seu de l’associació. A més i com a suport a aquesta campanya d’informació s’ha creat un canal de consulta per a resoldre els dubtes que en matèria de seguretat alimentària tinguen les persones consumidores.

Aquesta campanya que s’està desenvolupant des de principis de setembre, està tenint molt bon acolliment per part de les persones consumidores, especialment el consultori, que ha generat més de 200 consultes, majoritàriament relacionades amb la higiene dels aliments i la seua relació amb el COVID.

Finalment, el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vicente Inglada considera que aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per a conscienciar i prevenir i modificar mals hàbits de manipulació d’aliments i més en un context de pandèmia com el que estem vivint. Les administracions haurien d’invertir més en la prevenció d’aquest tipus de campanyes destinades a cuidar de la salut de la ciutadania.

Compartir amb: