Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa Unió de Consumidors i Telefónica entreguen els premis Envelliment Actiu en la Societat Digital

La Unió de Consumidors i Telefónica entreguen els premis Envelliment Actiu en la Societat Digital

La Unió de Consumidors i Telefónica entreguen els premis Envelliment Actiu en la Societat Digital

Jovesólides i l’IBV premiats per les seues iniciatives digitals per a persones majors

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana i Telefónica entreguen els premis “Envelliment Actiu en la Societat Digital” a entitats que promoguen iniciatives que fomenten la integració digital de les persones majors, reduint la bretxa digital.

En aquesta primera edició dels premis, l’associació Jovesólides i l’Institut de Biomecànica han sigut les entitats guardones. A la iniciativa social a l’associació Jovesólides pel seu treball en la lluita contra la pobresa i per la inclusió digital de col·lectius desfavorits com a persones majors. A la iniciativa innovadora i tecnològica a l’IBV Institut de Biomecànica de València per la posada en marxa del projecte IMPULS, impuls d’innovacions tecnològiques per a l’envelliment actiu i saludable en la Comunitat Valenciana.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc demà 15 de desembre a les 10,30 en Les Naus situat al carrer Juan de Verdeguer, 16 de València.

Compartir amb: