Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors presenta una campanya per a implicar la ciutadania en un ús responsable de l’aigua

La Unió de Consumidors presenta una campanya per a implicar la ciutadania en un ús responsable de l’aigua

  • En l’acte ha participat el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana, Francisco Javier Quesada
  • El vídeo central de la campanya compta amb la col·laboració de ciutadans anònims i representants de la societat valenciana, com Margarita Soler, Bernardo Guzmán, Ferran Gadea, Carles Peris o Silvia Soria

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana (UCCV) ha presentat aquest matí en el Mercat de Russafa de València la campanya “Jo estalvie aigua, i la teu?” amb la qual pretén conscienciar a la ciutadania per un ús responsable dels recursos naturals i en concret per l’estalvi i un consum racional de l’aigua.

La campanya, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, pretén donar raons a les persones consumidores sobre un ús conscient de l’aigua i involucrar-los en una cadena de compromís per l’estalvi d’aquest ben escàs i necessari per a garantir un futur sostenible.

En l’acte de presentació de la campanya ha participat el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana (UCCV), Vicente Inglada, i el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Francisco Javier Quesada.

Sota el lema en els dos idiomes oficials de la Comunitat  “Jo estalvie aigua, i tu?” s’ha desenvolupat cartelleria, díptics informatius que seran repartits en diferents punts de trobada ciutadana, i un vídeo amb la idea central de la campanya i la implicació de persones anònimes de diferents professions i representants de la societat valenciana.

En el vídeo han participat la presidenta del Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, Margarita Soler, el director regional de Cadena Ser Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, l’actor Ferran Gadea, el secretari general de la La Unióde Llauradors i Ramaders, Carles Peris, la periodista i directora del Forcat, Silvia Soria, o el president de l’Associació de Venedors del Mercat de Russafa, Ricardo Juan, entre uns altres. Al costat d’ells participen professionals del món de l’hostaleria, la música, el disseny, l’arquitectura, l’advocacia o el comerç. El vídeo està disponible en la nostra web i en el canal YouTube.

La pàgina web i les xarxes socials corporatives de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana (UCCV) seran el canal preferent per a llançar a la ciutadania tots els missatges de compromís per l’estalvi d’aigua. Facebook, Twitter, Instagram i YouTube seran l’escenari amb el qual difondre els continguts als diferents públics de totes les edats i en els dos idiomes de la Comunitat.

La Unió de  Consumidors de la Comunitat Valenciana amb aquesta campanya es pretén agafar el testimoni d’accions anteriors de l’organització i passar a la fase de conscienciació i implicació de la ciutadania en l’estalvi de l’aigua i un ús raonable dels recursos naturals. El dia a dia contempla possibilitats senzilles de millora de l’ús d’aquest ben tan preuat i solucionar la falta d’informació ciutadana per a la implementació de bones pràctiques tant en l’àmbit professional com personal.

Podeu trobar el video al nostre canal de Youtube 

Compartir amb: