Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

La Unió de Consumidors realitza unes jornades sobre economia circular en Llira

Hui la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana s’ha traslladat a Llíria per a participar en les jornades sobre Economia Circular: el camí feia els objectius del reciclatge 2020-2030. Organitzades per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el Consorci València Interior (CVI) , amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria.

Alguns dels participants en la jornada han sigut: Manolo Civera, el qual ha inaugurat la sessió junt amb el president de la FVMP i alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, i el subdirector de Medi Ambient de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Luis Mecati.

Es pretén crear una consciència i apostar pel treball en matèria de reciclatge. Donada la importància que està adquirint este tipus d’accions, on el consumidor té en la seua mà un gran paper per a realitzar una contribució a la societat. La necessitat de prendre este tipus d’accions és cada vegada més importants, donat el model de consum que s’ha instal·lat i la necessitat de donar una nova utilitat als productes.

 

Compartir amb: