Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors reitera la creació d’un organisme que avalue la qualitat del servei d’ITV

La Unió de Consumidors reitera la creació d’un organisme que avalue la qualitat del servei d’ITV

La Unió de Consumidors reitera la creació d’un organisme que avalue la qualitat del servei d’ITV

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, davant la problemàtica relacionada amb el sistema de sol·licitud de cita prèvia per a la revisió de la ITV, recomana realitzar-la amb antelació i des de la pàgina oficial de la Generalitat Valenciana. A més, recorda que la sol·licitud de cita prèvia és gratuïta, i cal evitar utilitzar altres pàgines no oficials que requereixen de pagament per a oferir aquest servei.

També recomana a totes les persones consumidores que hagueren realitzat el pagament de la reserva sense saber que no era una web oficial o que no hagueren obtingut una cita real, presenten la corresponent reclamació en les Oficines Municipals d’Informació al Consumidor o associacions de consumidors per a reclamar els imports.

Per a la Unió de Consumidors, el principal problema és el retard actual que existeix en determinades estacions d’ITV, ja que en algunes no donen cita fins transcorreguts dos o tres mesos, per la qual cosa dificulta al consumidor poder realitzar en temps la revisió del seu vehicle. De fet, hem rebut diverses consultes relacionades amb aquesta problemàtica.

En aquest sentit, el secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vicente Inglada torna a reclamar a l’Administració la creació d’un organisme dins de l’empresa pública en el qual estiguen representats els usuaris perquè es puguen valorar la qualitat del servei i la gestió econòmica amb total transparència. A més, la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana considera necessària una major participació dels usuaris com a element de transparència que redunde en una major qualitat del servei.

Compartir amb: