Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

Què es pot realitzar en la fase 2 de la desescalada?

Cultura, oci i esport

Aquest dilluns 1 de juny, la Comunitat Valenciana ha entrat en la fase 2 de la desescalada segons les fases marcades pel Govern Central. Aquesta nova fase, suposa una sèrie de canvis respecte a la situació anterior, permetent un major nombre d’activitats però sempre garantint la distància de seguretat i l’ús de màscara, apel·lant a la responsabilitat dels ciutadans i ciutadanes.

Segons ha publicat la Generalitat Valenciana, les activitats permeses durant aquesta fase seran les següents:

  • Oci i espectacles: Cinemes, teatres i sales de concerts podran obrir a 1/3 de la seua capacitat. Espectacles culturals, menys de 50 espectadors en espais tancats.
  • Visites culturals i turístiques. Sense audioguías, ni fullets. Biblioteques habilitades per a consultes a un terç de l’aforament. Turisme actiu i de naturalesa, s’ha de realitzar amb cita prèvia i fins a 20 persones com a màxim.
  • Instal·lacions cobertes i piscines esportives. Per a esportistes professionals, federats i similars al 30% de l’aforament.
  • Eixides. Passejos, esport i eixides de xiquets i xiquetes sense franja horària exceptuant les 10-12h i de 19-20h, que seran les franges destinades a les persones majors de 70 anys. Es pot eixir en grup, més d’una vegada al dia i més d’un quilòmetre.
  • Piscines. 1/3 de l’aforament, amb cita prèvia i distància de seguretat. Prohibides les dutxes i els vestuaris.
Per a més informació consulta en el següent enllaç.
Compartir amb: