Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

WEBINAR: La contractació presencial, a distància i fora de l’establiment amb consumidors

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana organitza el pròxim 29 de setembre de 2021 a les *16h un *webinar en el qual s’abordarà la contractació de serveis tant en format presencial com a distància i fora de l’establiment amb consumidors que estarà impartit per Ana I. Els *Caballé, professora titular de Dret Mercantil de la Universitat de València.

S’entén venda a distància és la que es realitza sense la presència física simultània del comprador i el venedor. L’oferta i l’acceptació de la compra es realitza exclusivament a través d’una comunicació a distància i d’un sistema de contractació a distància organitzat pel venedor. Per part seua, són vendes fora d’establiment mercantil les que es realitzen entre un empresari i un consumidor en un lloc diferent d’un local comercial (per exemple, en una reunió en un hotel, en una excursió preparada per a realitzar una venda, en l’habitatge o en el lloc de treball del consumidor, etc.).

En aquestes modalitats, les persones consumidores disposen de drets i han de seguir una sèrie de procediments per a evitar qualsevol inconvenient.

Si estàs interessat a assistir a l’esdeveniment has de manar un correu a: info@uniodeconsumidors.org i et farem arribar l’enllaç de Zoom per a poder assistir.

Compartir amb: