Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióAfectats per la cancel·lació del Diversity Festival Valencia

Afectats per la cancel·lació del Diversity Festival Valencia

Afectats per la cancel·lació del Diversity Festival Valencia

La Fiscalia Provincial de València, després de la denúncia presentada per la Unió de Consumidors de València, ha obert diligències preprocessals civils a la mercantil MERCI ENTERTAIMENT ESPAÑA SL, empresa organitzadora del DIVERSITY VALÈNCIA FESTIVAL, en apreciar la possible existència de conductes contràries i en perjudici dels drets dels consumidors.

En l’escrit dirigit a la Unió de Consumidors, la Fiscalia Provincial de València ha sol·licitat documentació sobre la identitat de possibles afectats, per la qual cosa hem preparat un formulari a fi de facilitar a les persones afectades per la cancel·lació del festival la comunicació de les seues dades per a traslladar-los a aquest procediment.

Si eres un dels afectats per la cancel·lació del Diversity València Festival aquest és el formulari perquè ens facilites les teues dades i procedir a incorporar-vos en el procediment judicial iniciat per la Unió de Consumidors València.

ACTUALITZACIÓ D’INFORMACIÓ (18/01/2023)

Diligències preprocessals Civils 16/2022 .- Es va remetre a la Fiscalia informació sobre les empreses i entitats implicades, així com la identitat dels possibles afectats. Actualment, estem a espera d’actuacions per part de la Fiscalia.

Diligències d’Investigació Penal 138/2022.- La Fiscalia ha procedit a remetre l’expedient penal al Jutjat d’Instrucció núm. 15 de València, que ja estava tramitant procediment penal pels mateixos fets. Hem sol·licitat la intervenció de la UNIÓ DE CONSUMIDORS DE VALÈNCIA en aquest procediment en representació i defensa de les persones afectades.

Continuarem informant mitjançant la nostra pàgina web https://consumidoresvalencia.org/ i les nostres xarxes socials @uniondeconsumidorescv_

Afectados por el Diversity Valencia Festival

Compartir amb: