Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióConsultoria online per a joves sobre el consum i noves tecnologies

Consultoria online per a joves sobre el consum i noves tecnologies

La Unió de Consumidors de València i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València ofereixen un nou servei online d’assessorament per a joves en matèria de consum i de l’ús de les noves tecnologies aplicades a les compres online.

El servei d’assessorament online a través de la web corporativa de la Unió de Consumidors (www.uniodeconsumidors.org) pretén promoure un ús responsable de les noves tecnologies aplicades al consum, així com despertar una actitud crítica entre els adolescents i joves com a consumidors reivindicant els seus drets.

Aquesta consultoria gratuïta per a joves consumidors i les seues famílies pretén donar resposta als problemes i reclamacions que puguen plantejar-se per les noves tecnologies, i també a les consultes i dubtes que els sorgisquen sobre els seus drets i deures com a consumidors, així com els procediments de queixes i reclamacions.

El servei d’assessorament està disponible per als usuaris en els dos idiomes oficials, en valencià i castellà.

A causa de la gran tendència de les noves tecnologies i dels problemes que aquestes comporten, en la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana hem apostat per impregnar un prisma responsable davant l’ús d’aquestes entre els joves.  L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar a la joventut i adolescència de la importància de fer un ús responsable de les noves tecnologies i afavorir una actitud crítica dels joves com a consumidors reivindicant els seus drets com a ciutadans.

Compartir amb: