Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

Dia Mundial d’Internet, per un consum responsable en la xarxa

 

El 17 de maig es celebra a nivell mundial el Dia Internet, designat per a afavorir el coneixement d’Internet i convertir-ho en recurs accessible a tot el món. Va ser designat per l’Organització de les Nacions Unides per a donar a conéixer la importància que aquest recurs presenta en l’actualitat.

Des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana considerem que Internet és un element essencial per al desenvolupament, que ha generat grans canvis en la societat actual. No obstant això, és important conéixer també quals són els possibles riscos que ens podem trobar en Internet, especialment si no disposem de tota la informació necessària. Nosaltres treballem a través de diferents campanyes, per a fomentar un ús responsable en la xarxa.

A més, un altre dels aspectes que considerem essencials és assegurar la compra online segura, ja que des de la nostra associació creiem clau defendre els drets dels consumidors també en Internet.

En la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana volem que disfruteu de tots els beneficis que oferir Internet però des de la responsabilitat i la seguretat.

Compartir amb: