Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

El poder transformador de les nostres xicotetes decisions

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb Llevant TV hem organitzat una taula redona per a tractar sobre la visió sobre el punt en el qual es troba el *ODS número 12, que se centra en una producció i consum responsables.

Aqueix ha sigut l’eix del programa especial  que ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la participació de Global *Omnium i *Caixa Popular.

La trobada ha recollit el lema de l’última campanya de l’associació de consumidors, en la qual es posa el focus en el consum responsable en un període de l’any marcat per l’excés de compres. “Un *consum responsable *per un planeta *millor” és el missatge que es vol traslladar perquè tots nosaltres, com a consumidors, siguem reflexius i conscients del que hi ha darrere de cadascuna de les nostres compres.

La taula ha comptat amb una participació plural en la qual han estat representats l’administració, l’empresa i els consumidors: Zulima Pérez, directora general de Coordinació del Diàleg Social de la Generalitat Valenciana; Vicente *Inglada, secretari de la Va unir de *Consumidors de la Comunitat Valenciana; José Sierra, responsable de l’Agenda 2030 en Global *Omnium; i Paco Alós, director de *RSC i *Relacions *Institucionals de *Caixa Popular.

Pots veure el programa complet ací

Compartir amb: