Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors es reuneix amb la Diputació de Castelló

La Unió de Consumidors es reuneix amb la Diputació de Castelló

La Unió de Consumidors es reuneix amb la Diputació de Castelló

El secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, Vicente Inglada s’ha reunit amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí per a parlar sobre la situació de desemparament en la qual es troben les persones consumidores als pobles d’interior de la província, on no se sol disposar d’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC).

Aquesta situació s’incrementa a causa de la bretxa digital que existeix en aquests municipis, relacionada en gran manera amb la deficiències de connectivitat o l’escassa familiarització amb les noves tecnologies.

Des de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, al costat de la Diputació, volem treballar per a atendre les persones consumidores que resideixen en pobles xicotets oferint l’assessorament necessari perquè puguen fer les reclamacions pertinents a través dels nostres serveis jurídics, de forma totalment gratuïta.

En aquest sentit, Vicente Inglada, secretari de la UCCV, ha destacat la possibilitat de realitzar accions formatives amb els funcionaris municipals perquè els consumidors dels pobles, “visquen on visquen” puguen tramitar les seues queixes. D’aquesta manera, “aprofitant les tecnologies, els propis ajuntaments podrien promocionar l’existència d’aquest serveis entre els seus habitants, fent-se càrrec la UCCV de la tramitació de les queixes”.

El president de la Diputació de Castelló destaque que aquesta proposta “va en línia amb els objectius que defensa la Diputació per a promoure accions que redunden en l’increment i la millora dels serveis que es presten a la ciutadania perquè consideren que és la millor manera de fixa població en el territori i perquè creen en la igualtat de drets i consideren que les administracions han de treballar perquè la ciutadania, en la mesura que siga possible, dispose d’oportunitats, visca on viva”.

Compartir amb: