Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors informa dels tramites de reclamació pels danys de la Dana

La Unió de Consumidors informa dels tramites de reclamació pels danys de la Dana

La Unió de Consumidors informa dels tramites de reclamació pels danys de la Dana

El termini per a comunicar el sinistre és de 7 dies

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana està rebent nombroses consultes de persones consumidores que s’han vist afectades pels fenòmens meteorològics en la nostra Comunitat. La Unió de Consumidors està informant les persones afectades del procediment per a reclamar els danys patits ocasionats per la DANA.

En aquest sentit, els afectats que disposen d’assegurances amb cobertures sobre els danys ocasionats per la gota freda han de comunicar a la seua pròpia companyia el sinistre perquè se’ls informe de les cobertures, i en el seu cas perquè puguen ser atesos pel Consorci de Compensació d’Assegurances. Cal tindre en compte que uns danys poden ser coberts pel Consorci de Compensació d’Assegurances i altres la seua pròpia assegurança, sempre depenent de les cobertures contractades en la seua pòlissa. El termini per a comunicar el sinistre és de 7 dies des que es produeix o es té coneixement dels fets, i aquesta comunicació pot ser de manera telemàtica, telefònica, correu electrònic o postal i s’ha de conservar el número de sinistre facilitat per la companyia asseguradora o Consorci, o còpia de l’enviament de la comunicació realitzada.

Vicente Inglada, secretari de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana recomana als afectats fer fotografies dels danys, i en la mesura que siga possible conservar les restes dels desperfectes perquè puguen ser avaluats i valorats pel perit i guardar factures i pressupostos dels béns afectats.

 

Compartir amb: