Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesComunicats de PremsaLa Unió de Consumidors celebra la decisió del tribunal suprem sobre les despeses de taxació

La Unió de Consumidors celebra la decisió del tribunal suprem sobre les despeses de taxació

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana valora de manera positiva la decisió del Tribunal Suprem d’imposar les despeses de taxació dels préstecs hipotecaris a les entitats bancàries. La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana sempre ha mantingut que les despeses de taxació beneficiaven única i exclusivament a l’entitat bancària ja que aquest import era utilitzat per les mateixes per a valorar la garantia hipotecària i la seua inscripció en el registre de la propietat.

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana considera que haguera sigut preferible que els conflictes relacionats amb les despeses hipotecàries s’hagueren resolt de manera global pel Tribunal Suprem des de l’inici en tant que molts procediments judicials s’hauran vist afectats pels diferents criteris judicials de les diferents instàncies judicials, i la falta fins ara d’un criteri únic. D’aquesta forma, moltes persones consumidores que o bé hagen renunciat a reclamar les despeses de taxació o bé acudint a la via judicial hagen sigut desestimades no podran tornar a reclamar-ho.

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana insta a totes les entitats bancàries que actualment continuen denegant la devolució de les despeses de taxació en via extrajudicial, al fet que procedisquen a la seua devolució sense que les persones consumidores hagen d’acudir a la via judicial per a fer efectius els seus drets.

Compartir amb: