Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesInformacióLa Unió de Consumidors contínua la seua aposta pel foment de la participació ciutadana

La Unió de Consumidors contínua la seua aposta pel foment de la participació ciutadana

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, manté durant aquest 2022 la seua aposta pel foment de la participació ciutadana com a eina necessària per a donar a conéixer l’opinió de la ciutadania i fomentar  les transformacions socials.

Mitjançant la realització d’enquestes d’opinió, posa a la disposició de la ciutadania una eina per a conéixer els hàbits de consum, les necessitats i els problemes als quals han de fer front les persones consumidores per a poder traslladar solucions i abordar aquestes situacions amb les autoritats pertinents.

Aquesta campanya, sota el lema Participació responsable, participació efectiva, es va posar en marxa durant el 2021 mitjançant una secció en la web on s’han recollit les principals enquestes realitzades, així com els resultats obtinguts gràcies a la participació ciutadana.

En aquest 2022, ja s’ha publicat la primera de les enquestes en la qual es volen conéixer els hàbits de mobilitat de les persones consumidores a l’hora de desplaçar-se.

A més, com a novetat enguany, es crearà un Observatori de la participació, en el qual ja s’està treballant, on es promou la participació de la ciutadania en matèria de consum, facilitant i recollint dades per a realitzar enquestes de temes relacionats amb els drets de les persones consumidores.

Compartir amb: