Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09

La Unió de Consumidors reclama que s’assegure el subministrament de bombones de gas butà

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana ha detectat, en els últims dies, un increment de les reclamacions per l’escassetat de subministrament de bombones de gas butà, tant en el repartiment a domicili com en l’adquisició de les mateixes en gasolineres o centres de distribució. Les baixes temperatures de les últimes jornades han provocat un augment de la demanda d’aquest subministrament, que s’utilitza com a sistema de calefacció, cuina i aigua calenta en moltes llars.

La Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana reclama a les empreses subministradores que disposen de la infraestructura necessària i personal suficient que garantisca la distribució de les bombones de gas butà entre la població. En aquest sentit, insta que reforcen el personal i augmenten els horaris de repartiment i llocs de distribució, així com organitzen de manera eficaç el repartiment en les instal·lacions de les distribuïdores a fi d’evitar llargues cues i que les persones consumidores hagen d’esperar a la intempèrie per a adquirir una bombona de gas.

Vicente Inglada, Secretari General de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana recomana a la ciutadania un consum responsable i que adquirisquen les que realment necessiten evitant un apilament de les mateixes innecessari.

Compartir amb: