Plaza Barón de Cortes, s/n, Mercado de Ruzafa (interior 2ª planta) | 46006 Valencia   963 73 71 09
IniciNotíciesDíptics i fulletsGuia de jocs i joguets AIJU 3.0

Guia de jocs i joguets AIJU 3.0

Guia de jocs i joguets AIJU 3.0

La GUIA AIJU compleix el seu 30è aniversari enguany

Amb motiu d’aquesta celebració i donada la situació actual de pandèmia que estem vivint, han volgut posar l’accent en la importància del joc en el desenvolupament dels xiquets/as seguint amb la temàtica d’investigació del passat any.

Aquesta publicació és l’única guia existent en el context espanyol avalada per institucions de consum i basada en criteris de qualitat, ja que en ella només poden ser recomanats productes que superen una sèrie d’estudis pedagògics i d’adequació a l’ús que inclouen proves amb usuaris.

Aquesta Guia pretén ser un instrument d’ajuda al consumidor, que analitza la informació des del punt de vista expert, familiar i evolutiu del mateix xiquet/a.

Des de AIJU s’ha realitzat un estudi amb el principal objectiu de mostrar a les famílies de forma senzilla, els canvis que s’han produït en la manera de jugar dels xiquets/as actuals a través de dades objectives de les següents investigacions:

PRECONFINAMIENT
Estudi El temps de joc en la infància, realitzat l’any 2019, a 600 famílies amb fills/as entre els 0 i 12 anys a Espanya.

Estudi Tech Toys Interaction, finançat per IVACE i la Unió Europea, amb una mostra de 1.000 xiquets/as a Espanya, realitzat durant el primer trimestre de 2020.

CONFINAMENT
Estudi La importància del joc i els joguets durant el confinament a Espanya, realitzat a l’abril de 2020 a 650 famílies amb fills/as de 0 a 12 anys.

POSCONFINAMIENT
Estudi El temps de joc en els xiquet/as en la nova normalitat, realitzat a l’octubre de 2020, a 635 famílies amb fills/as de 0 a 12 anys a Espanya.

Consulta la guia completa ací

Compartir amb: